E-mail

nick@swim-for-life.be

swim for life logo

Telefoon

+32 478 812 445

zwembad in tuin.

Dompel jezelf onder in de wereld van Swim for Life.

zwembad in tuin

Uw zwembad, onze unieke visie.

Het bouwen van een zwembad is niet langer beperkt tot een traditionele aanpak. Swim For Life biedt exclusieve diensten aan om uw zwembadervaring te transformeren en te verrijken. Ontdek hieronder enkele van deze unieke mogelijkheden die uw zwembad naar een hoger niveau tillen.

zwembad in tuin.

Glazen wand: een streling voor het oog.

zwembad in tuin

Maak uw zwembad uniek met onze glazen wanden, die een visuele traktatie zijn voor zowel uzelf als uw gasten. De prachtige glazen elementen bieden een ongehinderd uitzicht op het kristalheldere water, waardoor uw zwembad een esthetisch meesterwerk wordt.

Beweegbare bodem: flexibiliteit op zijn best.

zwembad in tuin antwerpen

Onze beweegbare bodems bieden ongekende veelzijdigheid. In gesloten toestand verandert uw zwembad in een elegant terras, perfect voor ontspannen bijeenkomsten of evenementen. En wanneer u wilt zwemmen, kunt u zelf de diepte instellen, van ondiep tot diep. Zorgeloos genieten, zelfs voor de kleintjes.

Nuttige oppervlakte: van feest tot zwemplezier.

zwembadbouwer in antwerpen

Wanneer de beweegbare bodem gesloten is, kunt u de zwembadhal omtoveren tot een veelzijdige ruimte. Denk aan het geven van feesten, het organiseren van evenementen, of gewoon ontspannen in een privé-oase. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zwemklaar met 1 druk op de knop.

zwembad aanleg antwerpen

Droomt u van een indoorzwembad dat u ook kunt gebruiken voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, communie- of verjaardagsfeesten? De beweegbare bodem is de ideale oplossing. Met slechts één druk op de knop transformeert het zich moeiteloos naar de gewenste hoogte. Of u nu wilt zwemmen in de maximale diepte of een ondiep gedeelte wilt creëren voor de kleintjes, de beweegbare bodem maakt het mogelijk.

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze experten staan al klaar met hun deskundig advies.

Swim For Life is uw specialist zwembadbouwer uit Kontich - Antwerpen. Wij denken graag met u mee om uw droom te verwezenlijken.

Adres

Dries 2A, 2550 Kontich - Antwerpen

B.T.W.

BE08 3721 6106