E-mail

nick@swim-for-life.be

swim for life logo

Telefoon

+32 478 812 445

zwembad laten plaatsen antwerpen

Swim For Life: waar uw dromen in water veranderen.

zwembad laten plaatsen antwerpen

Duurzame monobloc zwembaden van topkwaliteit!

Swim For Life is gepassioneerd door de kunst van zwembadcreatie, en we tillen deze passie naar een hoger niveau door onze exclusieve reeks monobloc zwembaden aan te bieden. Wat is een monobloc zwembad? Het is een meesterwerk van vakmanschap dat in een gecontroleerde industriële omgeving wordt vervaardigd en vervolgens met precisie naar jouw locatie wordt getransporteerd.

De snelheid van plaatsing van een monobloc zwembad is bijzonder hoog. Afhankelijk van de parameters van het project, is een monobloc zwembad gemiddeld op twee weken volledig klaar. Koppel daar dan nog de plaatsing van grasmatten aan, dan zit u in een mum van tijd opnieuw in een afgewerkt geheel. Een monobloc kan u krijgen in een aantal kleuren. Een aantal kunnen zelfs op maat gemaakt worden. Vraag naar de mogelijkheden !

De grootte van uw zwembad uit 1 stuk is afhankelijk van het transport en de toegankelijkheid van uw project.

zwembad laten plaatsen antwerpen.

Enkel hoogwaardige materialen.

zwembad laten plaatsen antwerpen

Onze monobloc zwembaden, beschikbaar in verschillende hoogwaardige materialen zoals keramiek, polypropyleen, inox en vinylester, zijn meer dan alleen een kuip; ze zijn een belichaming van kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek.

De kuipen komen al met alle essentiële eigenschappen, waaronder waterdichtheid, sterkte, en kleuropties, zodat je meteen van je zwembad kunt genieten zonder compromissen.

Kwaliteit is essentieel.

zwembad laten plaatsen

De kwaliteit van de kuip bepaalt de toekomst van je zwembad, en daarom streven we naar niets minder dan perfectie. Kies voor onze monobloc zwembaden en ervaar de ultieme combinatie van schoonheid en functionaliteit.

Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw buiten- of binnenruimte kunnen transformeren met een monobloc zwembad dat aan al je verwachtingen voldoet.

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze experten staan al klaar met hun deskundig advies.

Swim For Life is uw specialist zwembadbouwer uit Kontich - Antwerpen. Wij denken graag met u mee om uw droom te verwezenlijken.

Adres

Dries 2A, 2550 Kontich - Antwerpen

B.T.W.

BE08 3721 6106