E-mail

nick@swim-for-life.be

swim for life logo

Telefoon

+32 478 812 445

Zwembad aanleg Antwerpen

Een budgetvriendelijk zwembad voor eindeloos zwemplezier!

Zwembad aanleg Antwerpen

Ontdek de voordelen van een liner zwembad!

Bij de keuze voor een zwembad is het bouwkundige liner zwembad een absolute troef om verschillende redenen:

Prijsvriendelijk: Een bouwkundig liner zwembad biedt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U geniet van een hoogwaardig zwembad zonder de kosten van traditionele bouwmethoden.

Maatwerk: U heeft volledige vrijheid in het bepalen van de afmetingen van uw zwembad. Of u nu een compact zwembad wilt of juist een ruimer exemplaar, met een liner zwembad is alles mogelijk.

Duurzaamheid: Moderne liners zijn uiterst duurzaam en bieden een zorgeloze toekomst voor uw zwembad. Ze hebben zich in kwaliteit geëvolueerd en staan garant voor langdurig plezier.

zwembad aanleg antwerpen.

Een budgetvriendelijk zwembad dat eindeloos zwemplezier biedt!

zwembad aanleg Antwerpen

Een liner zwembad bestaat uit een vloerplaat en vier wanden die stabiliteit bieden, maar voor waterdichtheid is een waterdicht membraan (ook wel ‘liner’ of ‘folie’ genoemd) noodzakelijk.

Dankzij het ter plaatse maken van de wanden zijn alle afmetingen denkbaar, waardoor maatwerk mogelijk is.

Een prachtig liner zwembad in uw eigen tuin!

zwembad aanleg Antwerpen

Bij Swim For Life bieden we ook unieke liners in ons assortiment, waarmee u tegen een vriendelijke prijs een ‘natuursteen’ zwembad kunt realiseren.

Verbaas uw vrienden en gasten met de verbluffende marmerlook van deze liners! Met een liner zwembad krijgt u de perfecte combinatie van betaalbaarheid, maatwerk en esthetische mogelijkheden voor een prachtig zwembad in uw eigen tuin.

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze experten staan al klaar met hun deskundig advies.

Swim For Life is uw specialist zwembadbouwer uit Kontich - Antwerpen. Wij denken graag met u mee om uw droom te verwezenlijken.

Adres

Dries 2A, 2550 Kontich - Antwerpen

B.T.W.

BE08 3721 6106